2016. május 27., péntek

Első szárnypróbálgatások - ez történt Sárival az első órán

Ismét egy szubjektív beszámoló következik. 
Sári írta, akinek a pályázati kurzusra érkezett levelét már korábban olvashattad itt: 
http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu/2016/05/egy-csodalatos-palyazat.html

Sári azóta túl van az első igazi hastánc óráján, ahol a csoporttársaival együtt ismerkedett a hastánc alapjaival és meg is írta az élményeit. Az engedélyével megosztom veled is a levelét. :-)

**************************************


~ Az első szárnypróbálgatások ~
Kedves Mahasti!
Először is szeretném azzal kezdeni, hogy gyönyörűséges lett a stúdió. Rég voltam ott utoljára a hétfői óránk előtt, s bizonyára emiatt tűnt fel nekem, de a hangulata, a színek, a nagy tükrök és a finom, keleties illatok rögtön biztosították azt a hangulatot, ami egy hastáncórához elengedhetetlen.

Az ott töltött idő alatt nagyon jól éreztem magam. 

Nem győzök azóta is odafigyelni, hogy mindig húzzam ki magam, s közben hallom, ahogy mondod: "Helló!" Ez mindig megmosolyogtat. 
Nem telik el úgy egy nap, hogy ne gondoljak a hétfő délutánra, vagy a jövőheti találkozásunkra, így próbálom fejleszteni, amikor csak eszembe jut, az eddig tanult izolációs gyakorlatokat. 

Itthon valamiért mindig azt érzem, miközben az egész alakos tükrömben figyelem magam gyakorlás közben, hogy ez így nem az igazi, de ezt betudom annak, hogy az én szobám nem tudja átadni azt a varázst, amit a stúdió. Ezt persze zenével próbálom mindig kompenzálni.

Összességében tehát nagy izgalommal várom a következő alkalmat, és remélem, hogy sikerül majd egy fokkal feljebb kerülnöm, ahogy az előző órán is a nulláról az egyre léptem. :))


Sári


**************************

És ez történt utána/előtte Sárival az órákon: 



*****************************
www.mahasti.hu 

Szívvel-Lélekkel Stúdió

Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése