2016. június 8., szerda

2016. június 3-5. Stage Fest, Ungvár

About Stage Fest in Uzhgorod - на нескольких языках






Kellenek néha a csúcsélmények. Az ungvári Stage Fest pont ilyen volt a számomra. :-)

Köszönöm szépen a csodás táncokat, a lelkes készülést, a lelkiismeretes felkészülést, a szép eredményeket es közös élményeket a tanítványaimnak! Két tanítványommal, Krisztina Péteri-vel és Maria Avtushenko-val mentünk. Mindketten életük első szóló versenyén indultak. A Mahasti tanítványok hagyományához híven mindjárt egy nemzetközi versenyen mérették meg magukat. :-))) És csodálatos sikereket értek el: Kriszta 3. helyezett, Mása 1. helyezett lett a kategóriájában. Gyönyörűen táncoltak, fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Nagyon büszke vagyok rájuk!



Szuper hangulatban telt az utunk, csodálatos volt a szállásunk, isteni finomak az ételek! Alig vártam már, hogy újra az ukrán konyha gyönyöreit élvezhessem. :-) 
Az ungvári Hotel Duet Plus-t pedig bátran ajánlom mindenkinek, aki Ungváron jár.







Nem egy baráttal találkoztunk és rengeteg új barátra leltünk, többek között az egyik ungvári hastánciskola képviselőinek személyében. Vezetőjük Suzanna Rigo és hihetetlenül szépen, autentikusan táncoltak a versenyen!

Dear Hamada Araby, my friend, thank you very much for the organisation of the Stage Fest in Uzhgorod! It was so nice to see you again!
Дорогая Vita Koval, спасибо тебе за терпение, милость, поддержку, помощь!
:-) 
Дорогая Arusa Nanu, спасибо тебе за теплые слова в гала шоу и за кулисями! Irina ZagoruikoVica Norkina спасибо вам за прекрасные и веселые моменты, сердечные разговоры, за поддержку! приятно было сидеть с вами в жюри! :-) 


Csak gratulálni tudok a rengeteg versenyzőnek, főleg a kislányoknak a fantasztikus táncokért! Tündériek, szépek, ügyesek voltak a picik, rengeteg zseniális tánccal, felnőtteket megszégyenítő ügyességgel.
Gyönyörű volt egyébként a verseny.
Így ismét kénytelen voltam sokkal több nyereményt kiosztani, mint amennyit terveztem. :-)
3 gyermek csoport és 3 felnőtt csoport kapott 50%-os nevezési díj kedvezményt a 11. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi astáncversenyre: https://www.facebook.com/events/225352821152022/
Remélem, hogy találkozunk mindegyik csoporttal február 26-án!
A szombat esti gála is rengeteg élményt tartogatott, mind a színpadon, mind a színfalak mögött. :-)))
Jó volt a szuper magyarországi táncosokat itt látni, a táncukban gyönyörködni! Dahhan MohamedBea Amaraya TóthKrisztina Amira NemethZsófia BánhidiAlicia Azizah LóléVictorya Gaall, gyönyörűek voltatok!





Azt hiszem, mindannyian boldogan jöttünk el, és nem én vagyok az egyetlen, aki jövőre is részt vesz ezen a fesztiválon. :-)))

Hamarosan jön a riport a szervezővel. Addig nézegessétek a fesztivál honlapját: www.stagefest.net 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése